sunnuntaina, lokakuuta 22, 2006

Asun oopperatalossa

Sain uuden hammasharjan - vaaleanpunaisen. Onneksi perheellä riittää huumorintajua. A ei ole tosin maininnut tapahtumaa sanallakaan.
Kävimme F:n kanssa eilen jälleen oopperassa. Tällä kertaa vuorossa oli Il barbiere di siviglia:n ensi-ilta. Tupa oli jälleen täynnä, mutta meillä oli onneksi tuuria paikkojen suhteen. F oli esityksestä aivan tohkeissaan, koska Figaroa lavalle astui esittämään hänen mukaansa maailman komein ilmestys. Ja myönnettäköön ettei mies ollut ihan sieltä rumimmasta päästä. Myöhemmin F sitten suostui myöntämään, että hän on seurustellut kyseisen italialaishurmurin kanssa joitakin vuosia sitten kun tämä on vielä asunut Saksassa. Suhde loppui, kun laulaja päätti palata takaisin Italiaan ja sittemmin hän on mennyt siellä naimisiin ja saanut lapsiakin.
Ooppera oli hauska ja siitä hyvillä mielin suuntasimme jatkamaan iltaa keskustan kahviloihin. Tai todellisuudessa emme päässeet kuin yhteen, kun jymähdimme sinne nautiskelemaan, yllätys yllätys, jälleen cappuchinoa ja turisemaan mitä mieleen juolahti. Myöhään yöhönhän siinä meni, mutta eipä se niin haitannut kun tänään oli lepopäivä.
R ja A olivat yhdessä päättäneet, että tänään ruoka nautitaankin ravintolassa ja yhteinen kokkaushetki jätetään väliin. Mielenkiintoiseksi tilanteen teki se ettei kukaan meistä nuorista olisi halunnut lähteä ravintolaan. Loppupeleissä vain Ja sai luvan jäädä kotiin. "Minun viikonloppuni on niin lyhyt, vain kaksi päivää. Ei minulla ole aikaa kuluttaa sitä missään ravitolassa." Jätkä väittää ettei hänellä ole tarpeeksi vapaa-aikaa. Hän ehtisi tehdä vaikka mitä jos jättäisi tietokoneen ääressä istumisen vähemmälle.
Ensi viikolla olisi sitten jälleen luvassa pitkiä päiviä kun R joutuu jälleen olemaan paljon töissä. Kunhan tanssituntini eivät jää väliin niin kaikki on hyvin. Pidin tämän viikon käytännöstä, että koko viikonloppu oli vapaata. Vaikka kyllähän minä M:n kanssa leikinkin mutta en siksi että olisi ollut pakko tehdä jotain, en vain pidä siitä tavasta miten hänet välillä sysätään syrjään. Hän selvästi kaipaa isosiskoa jonka kanssa voi viettää aikaa ja lakata vaikka kynnet jos haluaa.