sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Hyvänolonnameja

Minulla on aina yksi asia mielessäni ennen viikonloppua - lepo tekisi nyt hyvää. Mutta jostain syystä jokaisena sunnuntai-iltana olen vain entistä väsyneempi. Tosin monesti olen väsymyksen lisäksi myös onnellinen, innostunut ja kaikin puolin ylienerginen. En osaa käydä nukkumaan, en osaa rauhoittua lukemaan tai katsomaan televisiota.
Kisamatka kesti lähes minuutilleen 36 tuntia. Aikainen aamuherätys tuotti hieman ongelmia huonosti nukutun yön jälkeen, mutta kolmen kahvikupillisen jälkeen jaksoin painattaa menemään ihan kiitettävästi.
Automatka oli pitkä tai siltä se jossain vaiheessa alkoi tuntua vaikka reipasta vauhtia ajettiinkin. Maisemia ei paljon näkynyt sateen ja sumun vuoksi, mutta ei niitä siinä jännityksessä olisi varmaan osannut paljon katsellakaan. Kotiintulomatkalla paistoi kuitenkin aurinko täysin kirkkaalta taivaalta ja se pieni ylpeyden tunne pisti jälleen. Olen täällä, minä ihan oikeasti olen täällä.
Kisapaikkana oli tällä kertaa liikuntahalli joka oli kyllä mielestäni parempi ratkaisu edelliseen hotellin tilaan verrattuna. Ylöspäin nouseva katsomo toi enemmän kilpailutunnelmaa ja yleisökin jaksoi paljon paremmin seurata tansseja. Kilpailijoiden kesken tunnelma oli sama kuin viimeeksikin. Toisaalta olisi ihana vain hengailla kaikkien mukana eikä osallistua tanssimiseen ollenkaan. Vaikka sellaista se toisaalta pääasiassa onkin kun suurin osa ajasta kuluu omaa vuoroa odotellessa. Aikaa panikoimiseen siis riittää.
Panostaminen to-hands:n treenaamiseen oli kannattanut ja jopa S hymyili tyytyväisenä. Kaikki oli ohi todella nopeasti ja itse tanssista jäi vain pieniä muistikuvia. Sen sijaan yleisön reaktio tanssimme loputtua lämmittää mieltä ja hymyilyttää vielä varmasti pitkään. Sen eteen kannattaa jo vähän töitä tehdäkin. Ja kun sitten seistiin palkintopallilla niin saattoi siinä itselleen myöntää ettei me ihan turhan takia montaa tuntia ajettu.
Hemmottelimme itseämme kisojen jälkeen ihanassa pizzeriassa ja suunnistimme ennen hotellille menoa kauppaan ostamaan hieman "hyvänolonnameja " "lohdutuskarkkien" sijaan. Tarkoituksena oli katsoa Sponge Bobia ja leffa, mutta voimat eivät enää riittäneet kaikkeen. Mikä oli toisaalta ihan hyvä, sillä aamulla pääsimme liikkeelle aikaisin ja kiertelimme pari tuntia tutkimassa Stuttgartin keskustassa ja nauttimassa monien muiden tavoin ihanasta kevätpäivästä. Stuttgart on kaunis ja ihana kaupunki (ainakin aurinkoisena päivänä), joten suosittelet ehdottomasti käväisemään siellä jos se joskus jonkin matkan varrella sattuu olemaan!