perjantaina, helmikuuta 23, 2007

Huono päivä

Mainostan : Oletko koskaan haaveillut omasta orjasta? Hanki itsellesi aupair! Helppoa ja halpaa työvoimaa jota voi helposti käyttää hyväkseen ilman minkäänlaisia omantunnon tuskia!
Olen viittä vaille valmis hyppäämään katolta. Kiltti pikkuinen aupairi on niin väsynyt kuluneesta viikosta, että päättää viettää ihan vain rauhallista koti-iltaa. Aupairista tulee kuitenkin uhri ja hän joutuu paiskimaan kaksi ylimääräistä iltaa töitä. "Kun sinähän olet joka tapauksessa kotona.."
Mutta ihan helppojahan nuo iltatyöt on ku pistät vaan pennun nukkumaan ja saat sit olla itse rauhassa. Haistakaa *piiiip*!!! Kokeilkaapa itse joskus nukuttaa tota rääpälettä kun se juoksee ympäri taloa keksimässä tekosyitä ettei vielä tarvitsisi käydä nukkumaan. "Tuuppa! Näytäppä! Oota! Pikkuhetki!" ja sitä rataa..
Joskus edes ajatus siitä, että kotona olisi luultavasti vieläkin hirveämpää, ei auta.
Varoitan : Jos olet harkitsemassa aupairiksi ryhtymistä - harkitse uudestaan. Asenteesta se riippuu onko huonoja päiviä enemmän vai vähemmän kuin hyviä.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jos se yhtään lohduttaa niin voin kertoa, että postiluukusta kolahti pari päivää sitten kirje GAP:sta. Helga vastasi kirjeeseeni, kertoi omia ja äitinsä kuulumisia ja pyysi lähettämään sinulle paljon terveisiä. Kerron enemmän vaikka mailitse.
-Brandon-

23/2/07 22:43  
Blogger Henriikka said...

Ihanaa! Kiitos terveisistä! Joskus tuntuu oudolta ajatella et asun nyt samassa maassa Helgan kanssa..

24/2/07 11:34  
Anonymous Anonyymi said...

Au pair sanoo seuraavalla kerralla kylmän viileästi, että anteeksi, mutta ylitöistä pitää maksaa erikseen (ja perustelee vaatimustaan sanomalla, että entäs jos aupair haluaisikin lähteä vapaa-ajallaan spontaanisti ilakoimaan, mihin hänellä pitäisi olla oikeus?) ja ostaa seuraavilla ylityörahoillaan itselleen uuden mustan paidan...

24/2/07 21:42  

Lähetä kommentti

<< Home